Inksmoto problem

Questions about level design

Moderators: Main Administator, Global Moderator, Moderator

Post Reply
Hunt3r
Xmoto Player
Xmoto Player
Posts: 38
Joined: Tue Jan 04, 2011 12:32 pm

Inksmoto problem

Post by Hunt3r » Sun Mar 04, 2012 7:23 pm

I get an error trying to launch the level in xmoto.
I get it after I create more than one layer.
Would appreciate some help..
Here is the error:

User avatar
Lord Kacper/KACPU
Xmoto-Player Advanced
Posts: 392
Joined: Sat Dec 24, 2011 11:30 pm
Location: Poland

Re: Inksmoto problem

Post by Lord Kacper/KACPU » Sun Mar 04, 2012 7:41 pm

Hi. Go to effects>xmoto>level> layers or something and set the two layers to main layers

.

User avatar
ASDF
Xmoto-Player Advanced
Posts: 195
Joined: Wed Aug 31, 2011 6:33 pm
Location: Texas, USA

Re: Inksmoto problem

Post by ASDF » Mon Mar 05, 2012 4:57 pm

Basically you have created 3 layers. 1 player (default title - layer 1) is most likely the main layer.

If this is the case, go to Extensions>Xmoto>Level>Set Layer Properties and select layer 1 as the main layer.

Hope between me and Czapi, you can figure this out.
"I intend to live forever, or die trying."

User avatar
Lord Kacper/KACPU
Xmoto-Player Advanced
Posts: 392
Joined: Sat Dec 24, 2011 11:30 pm
Location: Poland

Re: Inksmoto problem

Post by Lord Kacper/KACPU » Tue Mar 06, 2012 4:02 pm

ASDF ur reply is more helpfully.


Ps. Ur level "the edge of glory" rocks!

User avatar
Lord Kacper/KACPU
Xmoto-Player Advanced
Posts: 392
Joined: Sat Dec 24, 2011 11:30 pm
Location: Poland

Re: Inksmoto problem

Post by Lord Kacper/KACPU » Tue Mar 06, 2012 4:03 pm

ASDF ur reply is more helpfully.


Ps. Ur level "the edge of glory" rocks!

Sory for double post

Hunt3r
Xmoto Player
Xmoto Player
Posts: 38
Joined: Tue Jan 04, 2011 12:32 pm

Re: Inksmoto problem

Post by Hunt3r » Wed Mar 07, 2012 3:20 pm

Thx for the help :) Works now.

Post Reply

Return to “General level construction”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest